LD 6000 combi-detector

LD 6000 combi-detector
€ 2137,50 (ex. BTW)
Bestellen

LD6000 – de perfecte oplossing voor nutsbedrijven en lekdetectiebedrijven - akoestische- en traceergas lekdetectie gecombineerd in 1 uniek apparaat.

 

Bepalen van leidingtrajecten of het lokaliseren van lekpunten, binnen niet eerder gekende dimensies, is met de innovatieve LD6000, in combinatie met de hoogwaardige microfoons en een speciaal voor de eisen bij akoestische lekdetectie aangepaste koptelefoon, met volledig zelf ontwikkelde elektronica, mogelijk.

Het registreren, verwerken van signalen en weergave van ook de meest geringe lekkage geluiden zijn geen enkel probleem voor deze meter.

Veel extra uitrustingsaccessoires zoals bodem-, contact- en taststaafmicrofoons, maken de LD6000 de ideale oplossing voor het snel en betrouwbaar zoeken van lekkages door lekdetectiebedrijven.


Functie-overzicht :

 

Smart-modus
Wereldwijd uniek in zijn soort, is de voor patent aangemelde Smart-functie – slim lek zoeken!

 

Op de achtergrond zorgen uitgebreide berekeningsalgoritmen op basis van de factoren frequentie, niveau en analyse, dat u op de voorgrond direct ziet waar het op aankomt: Potentiële lekkages worden via een balkindicator weergegeven en bij de meest steile piek ligt de leklocatie. Sneller en eenvoudiger kan het niet !

Lekkages horen en zien – overige akoestische modi


Naast de Smart-modus heeft de LD6000 verschillende akoestische modi voor automatische of individuele amplitude-analyse van potentiële lekkages.

Langdurige meting


Voor het eenduidig identificeren van de lekkages kan met de geïntegreerde geluidslogger een langdurige meting tot 60 minuten worden geregistreerd en kan een potentiële lekkage op basis van de geprotocolleerde meetcurve worden herkend of uitgesloten.

Leidinglokalisatiemodus


Deze modus dient speciaal voor het lokaliseren van kunststofdrukwaterleidingen, die door pulsgever LD-PULS van geluid worden voorzien.
Zie onderstaand product LD-PULS voor uitgebreide informatie.

 

Traceergasdetectie


In combinatie met de waterstof handsensor LD6000 H2HS en/of de waterstof bodemsensor met pomp LD6000 H2BS is de LD6000 óók een traceergas-lekdetectie apparaat voor leidingnetten of huisinstallaties. Voor meer informatie over traceergasdetectie met de LD6000, klik hier

Besturing

naar keuze via touchscreen of toetsen en  draaiknoppen

Versterking

120 dB bij een lage ruisfactor

Ingangsimpedantie

1M Ω

Uitgangsimpedantie

≤ 10 Ω

Filter

maximaal 256 vrij selecteerbaar (voor taststaaf en bodemmicrofoon)

Frequentiespectrum

0 - 4.000 Hz

Weergave

kleuren-LCD (automatisch verlicht), 480 x 272 pixels

Stroomvoorziening

4 x batterij, type LR14 C 1,5 V

Aansluitingen

bajonet (microfoon / sensor), 6,3 mm stekker (koptelefoon), USB

Beschermingsgraad

IP54

Gebruiksduur

maximaal 14 uur bij duurbedrijf, ca. 40 uur bij normaal gebruik.

Temperatuurcondities

bedrijf: -5 °C tot +55 °C; Opslag: -25 °C tot +65 °C

Afmetingen L x B x H

ca.210 x 160 x 60 mm

Gewicht

ca.1.050 g

Bekijk de folder in "pdf"

klik hier

Bekijk de gebruikershandleiding in "pdf"

klik hier