FS200 Nevel- en rookgassysteem, de complete set!

FS200 Nevel- en rookgassysteem,  de complete set!
€ 2913,00 (ex. BTW)
€ 2499,00 (ex. BTW)
Bestellen
Deze professionele nevel- en rookgassimulator van Duitse makelij, is het meest compacte en lichtste apparaat in z’n capaciteitsklasse. Dankzij de slimme smalle-constructie, in robuust aluminium uitgevoerd, is het transport van de FS200 naar elke gebruikslocatie eenvoudig mogelijk en profiteert u zelfs bij krappe ruimten, zoals veiligheidsladders, van een hoge bewegingsvrijheid.
 
Door het inbrengen van nevel in leidingnetten, tankinstallaties of sanitaire huisinstallaties kunnen lekkages of gebrekkige aansluitingen snel en eenvoudig worden opgespoord. Geïsoleerde platte daken of terrasconstructies kunnen met het rookgasproces effectief en voordelig worden onderzocht op lekkages, omdat de zeer dichte witte nevel bij het ontsnappen bij de lekkages ook bij grote oppervlakken van veraf goed zichtbaar is.
 
Ook voor tussenmetingen tijdens de bouwfase van complexe platte dakconstructies, is de rookgasdetectie zeer geschikt. Vlakken die naderhand moeilijk of helemaal niet meer toegankelijk zijn, kunnen preventief op lekdichtheid worden gecontroleerd, om door lekkages veroorzaakte bouwschade al vooraf te voorkomen.
 
De rookgassimulator is zeer geschikt voor rampoefeningen van de brandweer. Optioneel zijn voor gebruik bij oefeningen ook kleurrookpatronen en een rookgaskamer leverbaar. Bovendien kan met de FS200 de functie van rookafvoer- of vluchtweg rookafvoer installaties ook in grotere gebouwen of ondergrondse bouwwerken realistisch worden gevisualiseerd en getest.
 
De aanbieding bestaat uit:
1 x FS200 rookgassimulator
2 x FS200 nevelconcentraat (5 liter)
1 x FS200 transportkoffer
1 x Aluminium-eindaansluiting plat dak bitumen
1 x Aluminium-eindaansluiting plat dak folie
1 x Luchttransportslang 38 mm (5 meter)
 
Toestel is ook bij ons te bezichtigen, met een demonstratie!

Schrijf u in en mis geen enkele update of relevante aanbieding meer!

Geef hieronder uw interesses op en wij houden u op de hoogte met deze relevantie informatie.

  • Aanbiedingen en acties
  • Branche gerelateerde content
  • Instructievideo's
  • Nieuwe blogs
Houd mij op de hoogte