Blogs

Voor welke toepassingen zijn de Dryfast elektrische kachels ontwikkeld?

Gepubliceerd op 15-01-2019
Elektrische kachels worden in veel prijsklassen en voor verschillende toepassingen aangeboden. Wanneer men kiest voor een elektrische kachel voor bijverwarming in een werkplaats, hobbyruimte, tijdelijke behuizing, etc. moet er worden gekeken naar andere factoren dan wanneer men een elektrische kachel moet selecteren voor de zware omstandigheden in de verhuurmarkt en de afbouwfase in de bouw.   Schade De belangrijkste criteria om te kiezen voor onze DFE-serie in de bouw, is het...
Lees verder >

Hoe kun je optimaal drogen in de winterperiode?

Gepubliceerd op 13-12-2018
Het is weer kouder, de auto’s zitten in de ochtend weer dik onder het condens en de wegen blijven lang vochtig. Dit zijn eerste tekenen dat er in de afbouwfase (in de nieuwbouw) ook weer grote vochtproblemen zullen ontstaan. De grote vraag is nu ‘’hoe krijgen we de bouw droog en hoe kan er toch doorgewerkt worden?’’   Bouwdrogers De Dryfast bouwdrogers functioneren uitstekend bij temperaturen rond de 10 °C, hier hebben wij bij de ontwikkeling...
Lees verder >

Hoe kunt u veilig werken met gevaarlijke stoffen in bouw?

Gepubliceerd op 24-09-2018
Herkent u het volgende? U heeft een mooie (renovatie) klus binnengehaald, zodra u hiermee begint moet het één en ander natuurlijk eerst worden afgebroken, voordat u aan het renoveren kunt beginnen.   Bij dit hak en breekwerk komt nog altijd veel gevaarlijke (fijn)stof vrij, iets wat voor uzelf of uw medewerkers een zeer nadelige invloed heeft op de gezondheid. Naast de bedreiging voor de gezondheid, veroorzaakt stof in de woning ook nog altijd irritatie bij de...
Lees verder >

Schrijf u in en mis geen enkele update of relevante aanbieding meer!

Geef hieronder uw interesses op en wij houden u op de hoogte met deze relevantie informatie.

  • Aanbiedingen en acties
  • Branche gerelateerde content
  • Instructievideo's
  • Nieuwe blogs
Houd mij op de hoogte