Hoe kun je optimaal drogen in de winterperiode?

Gepubliceerd op 13-12-2018   |   Door Hans scholl
Hoe kun je optimaal drogen in de winterperiode?

Het is weer kouder, de auto’s zitten in de ochtend weer dik onder het condens en de wegen blijven lang vochtig. Dit zijn eerste tekenen dat er in de afbouwfase (in de nieuwbouw) ook weer grote vochtproblemen zullen ontstaan. De grote vraag is nu ‘’hoe krijgen we de bouw droog en hoe kan er toch doorgewerkt worden?’’
 
Bouwdrogers
De Dryfast bouwdrogers functioneren uitstekend bij temperaturen rond de 10 °C, hier hebben wij bij de ontwikkeling van onze drogers veel aandacht aan gegeven, omdat veel afbouwmaterialen verwerkt moeten worden tussen de 8 en 12 °C.
 
Optimaal resultaat
Bij temperaturen boven de 10 °C, geven wij onze klanten het advies om onze bouwdrogers te combineren met ventilatoren, voor een nog snellere droging. Als de gemiddelde temperatuur duidelijk onder de 10 °C komt, adviseren wij óók om onze sterke en veilige elektrische bouwkachel aan deze combinatie toe te voegen voor een optimaal resultaat.
 
Elektrische bouwkachels
Alle elektrische bouwkachels uit de Dryfast DFE-serie zijn voorzien van een dubbele mantel, waardoor de omkasting van de kachel handwarm blijft, ook bij een plotselinge stroomstoring op de bouwplaats, zodat er nooit schade kan ontstaan aan “verse” zandcement vloeren. Iets wat met enkelwandige kachels regelmatig gebeurt!
 
Advies?
Wilt u advies of meer informatie over de inzet van bouwdrogers in combinatie met kachels en ventilatoren? Neem direct contact met ons op via 010-426 14 10
 

Vind je dit een interessant artikel? Deel het met anderen!

   

Schrijf u in en mis geen enkele update of relevante aanbieding meer!

Geef hieronder uw interesses op en wij houden u op de hoogte met deze relevantie informatie.

  • Aanbiedingen en acties
  • Branche gerelateerde content
  • Instructievideo's
  • Nieuwe blogs
Houd mij op de hoogte