Corona maatregelen

Dryfast heeft diverse maatregelen getroffen uit voorzorg om eventuele besmettingen en verspreidingen van het coronavirus onder klanten en collega’s te voorkomen. Naast de maatregelen vanuit het RIVM, werken onze collega’s zoveel mogelijk vanuit huis en zijn er slechts een beperkt aantal collega’s op kantoor.

 

Vertegenwoordigers

Onze vertegenwoordigers zullen klantbezoeken zoveel mogelijk beperken en zoeken naar een juiste oplossing voor beide. Helaas zullen er geen trainingen meer worden gegeven op locatie. Heeft u vragen over een training? Neem dan contact met ons op.  

Leveringen en bestellingen

Alle bestellingen en leveringen gaan voor zover mogelijk nog gewoon door.

 

Let op! Alle bestellingen worden verzonden vanuit ons magazijn in België. Het is niet meer mogelijk om apparatuur af te halen bij onze locatie in Vlaardingen. Meetapparatuur, filters en onderdelen kunnen eventueel wel (in overleg) worden afgehaald in Vlaardingen. Neem hiervoor eerst telefonisch contact met ons op.

 

Reparaties

Onze werkplaats gaat gewoon door, uiteraard ook weer met de maatregelen vanuit het RIVM. Heeft u machines die nagekeken en/of gerepareerd moeten worden? Dan kunt u deze opsturen naar onze locatie in Vlaardingen.

Openingstijden

Onze locaties, in zowel Vlaardingen (NL) als Pelt (BE), zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur.
 

Eventuele verdere maatregelen

Zodra wij verdere wijzigingen moeten doorvoeren als gevolg van verdere maatregelen in verband met het coronavirus, zullen wij u hierover uiteraard informeren op onze website, social media en maandelijkse nieuwsbrief.


Heeft u vragen?
Neem gerust contact op met ons kantoor in Vlaardingen via: 010-426 14 10
 

Schrijf u in en mis geen enkele update of relevante aanbieding meer!

Geef hieronder uw interesses op en wij houden u op de hoogte met deze relevantie informatie.

  • Aanbiedingen en acties
  • Branche gerelateerde content
  • Instructievideo's
  • Nieuwe blogs
Houd mij op de hoogte