Voor iedere toepassing een geschikte elektrische kachel

In ons assortiment hebben wij diverse soorten kachels, elk geschikt voor een toepassing. Zo hebben wij o.a. de elektrische kachels uit de DFE-serie. Deze elektrische kachels zijn speciaal ontwikkeld om droogprocessen in de bouw te ondersteunen. Ze zijn niet alleen ongelofelijk robuust, noem ons één elektrische kachel waar een volwassen persoon op springen kan zonder het apparaat te beschadigen, maar ze zijn ook ongevoelig voor het verwisselen of het uitvallen van een fase, iets wat op de bouwplaats nogal eens voorkomt. Naast de DFE-serie hebben wij ook de nieuwste DEH-serie, deze goede stationaire kachels zijn uitermate geschikt voor het geven schone en droge warmte in o.a. werkplaatsen, magazijnen en garages. 
 
Bekijk hieronder ons complete aanbod:

 


Elektrische bouwkachel
Een ander bijzonder belangrijk argument om deze elektrische kachels in te zetten in de afbouwfase in de bouw, is het feit, dat deze elektrische kachels voorzien zijn van een dubbele mantel. Daardoor kan deze elektrische kachel, door stroomuitval niet heet worden en zodoende schade aan verse vloeren veroorzaken. Iets wat door enkelwandige kachels met nakoeling in de afgelopen jaren regelmatig gebeurd is. Ook wordt door de speciale uitblaasroosters voorkomen dat de verse vloer aangestraald kan worden, of de droge, warme lucht te snel over de vloer strijkt. Kortom, samen met de Dryfast bouwdroger, de beste oplossing voor de bouw.


 
Elektrische straler
Naast de bekende DFE serie omvat het programma de elektrische straler DFS 3, voor plaatselijke verwarming en de DFEL 6, een kledingdroger ontwikkeld voor het snel drogen van werkkleding in bouwketen, bij sportverenigingen en brandweerkazernes.
  
 

T-range
De modellen uit de T-range zijn voorzien van radiaal ventilatoren, zodat er ook slangen op aangesloten kunnen worden. Deze elektrische kachels worden vaak in de brand- en waterschade branche toegepast, voor het drogen van moeilijk te bereiken ruimtes zoals verlaagde plafonds en kruipruimtes.


 

Schrijf u in en mis geen enkele update of relevante aanbieding meer!

Geef hieronder uw interesses op en wij houden u op de hoogte met deze relevantie informatie.

  • Aanbiedingen en acties
  • Branche gerelateerde content
  • Instructievideo's
  • Nieuwe blogs
Houd mij op de hoogte