Dryfast biedt een complete range mobiele ontvochtigers voor veel verschillende toepassingen  

Een geheel vernieuwde serie mobiele ontvochtigers van het Duitse fabricaat Trotec. De ideale oplossing voor een snelle inzet in alle situaties waar een te hoge relatieve vochtigheid problemen veroorzaakt, zoals corrosie, schimmelvorming, zacht worden van karton en ter bestrijding van de nare gevolgen van een waterschade. De voorgangers van deze nieuwe serie hebben succesvol hun weg gevonden naar vele waterschade- en schoonmaak bedrijven, opslagplaatsen, musea, archieven, enz. in heel Europa. De nieuwe serie combineert een groter gebruiksgemak, hogere efficiëntie, lichter gewicht, stillere werking, robuustere constructie, eenvoudiger onderhoud en service met een uiterst moderne vormgeving en een gunstige prijs voor een Duits kwaliteitsproduct.
 

Hieronder vindt u een groot aantal voordelen, van deze serie mobiele ontvochtigers, op een rij:
  • Groter gebruiksgemak door verstelbare transportbeugels voor ergonomisch transport, stapelbaarheid, niet markerende volrubber wielen, na transport direct aanzetten, zonder wachttijd, verder zijn een permanente afvoer, interne water opvangbak en optioneel, een condenswaterpomp mogelijk op deze serie.
  • Hogere efficiëntie door de toepassing van roterende compressoren voor een hogere ontvochtigingscapaciteit t.o.v. het opgenomen vermogen, deze compressoren maken het ook mogelijk dat deze ontvochtigers ook na horizontaal transport, direct aan gezet kunnen worden.
  • Lichter gewicht, vooral voor waterschadebedrijven belangrijk, de TTK 125 S weegt het minst per liter ontvochtigingscapaciteit in de hele markt.
  • Stillere werking, steeds meer een noodzaak, bij de inzet in woonhuizen en kantoren na een waterschade.
  • Robuustere constructie door het toepassen van de juiste materialen en een slimme constructie is gewicht bespaard zonder dat dit ten koste gegaan is aan de robuustheid, deze serie is nu nog robuuster.
  • Eenvoudiger onderhoud en service, dankzij de doordachte constructie kunnen de belangrijkste onderdelen zeer eenvoudig bereikt en gereinigd worden, is een filterwissel een kwestie van seconden, verder zijn alle kwetsbare componenten nu nog beter beschermd tegen stof en vocht.
Alle modellen zijn voorzien van een instelbare hygrostaat voor het bereiken van de juiste relatieve vochtigheid, een overloopbeveiliging en een ingebouwde urenteller.
 
 
Deze mobiele ontvochtigers zijn uitermate geschikt voor een veelheid aan toepassingen, voor toepassingen in de bouw adviseren wij u echter altijd de Dryfast bouwdrogers uit de DF-serie.
 
 
Altijd het juiste advies voor mobiele ontvochtigers
Of het nu om een tijdelijke of een permanente oplossing van een vochtprobleem gaat, om een grote of kleine ruimte, een verplaatsbare of vaste opstelling, een eenvoudige of een gecompliceerde waterschade, bij lage of hoge temperaturen, Dryfast biedt het juiste apparaat in combinatie met een goed advies, neem gerust contact met ons op.
 

Schrijf u in en mis geen enkele update of relevante aanbieding meer!

Geef hieronder uw interesses op en wij houden u op de hoogte met deze relevantie informatie.

  • Aanbiedingen en acties
  • Branche gerelateerde content
  • Instructievideo's
  • Nieuwe blogs
Houd mij op de hoogte